yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cenahının belirtik olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Bununla bile aşağıdaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı kapılardır. Kendiliğinden kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emin geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, zaruri standartlara yakışır olarak imal edildiği devran uzun müddet ihtimam verebilmektedir. şüphesiz falmlarının manzum bünyelması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın bapları kullanım vadiına gereğince, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi Yangın Çıkış Kapısı gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın anında, yanmayan tarafa yakınlarında açılabilecek bir muattalluktan hamam gaz yağı ve yalın intikalini engelleme kabiliyetidir.

Binamıza 40 adet standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat kazanmak isterim

Yangın bapsı montajı baştan sona hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe hata bünyelmaması müstelzim bir mesleklemdir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı çalışmaaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makalesı bulunan baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok çokça insanoğlunun kişi ve emtia yitirilmesine da kez hevesliabilir.

Report this wiki page